Wereldkaart aan de muur, het was mijn wens!

wereldkaart-op-canvasIn de loop van mijn leven dacht ik heel vaak aan een grote wereldkaart aan de muur. Een met alle landen erop. Ik wilde met speldenknoppen aangeven waar ik gewoond had. En waar ik naartoe op reis was geweest. Grappig dat zo’n idee een leven lang bij je kan blijven. Afgelopen week werd ik op een ochtend wakker en dacht opnieuw aan die wereld kaart. Het wonderlijke is dat ik er diezelfde dag een aangeboden kreeg via mijn nieuwe website PuurVive.nl. Eindelijk krijg ik die wereldkaart aan de muur! Het is op dit moment een woontrend om kaarten aan je muur te hangen. En voor mij blijkbaar het juiste moment. Ik heb de kaart al besteld en heb er een leuk idee mee. Een manier om zowel mijn leven als mijn dromen in kaart te brengen.

Wereldkaart aan de muur als beeld van mijn leven

De wereldkaart die ik besteld heb is een foto op canvas. Maar deze kan ook op hout, aluminium of glas. Elk van deze materialen heeft een eigen karakter. Glas is bijvoorbeeld modern en strak, terwijl hout een landelijke uitstraling heeft. Een wereldkaart op aluminium is meer industrieel. Door het materiaal te kiezen dat bij jouw stijl past zal de wereldkaart perfect tot z’n recht komen in je interieur. Je kan deze zo ophangen en dan heb je al een heel mooie wanddecoratie. Ik ben er echter iets anders mee van plan. Ik wil mijn leven in beeld brengen door deze te markeren op de kaart. En de verhalen erover op te schrijven.
wereldkaart aan de muur

The story of my life

Ik verhuisde in mijn leven 32 keer. Op verschillende continenten stond mijn bed. En daarnaast reisde ik ook vaak naar mooie oorden. Dichtbij en verder weg. Het lijkt me mooi om aan de hand van een wereldkaart het verhaal van mijn leven op te schrijven. Voor elke plek waar ik ooit was is er wel een mooi verhaal te herinneren. Of een moeilijk verhaal, dat tot een oplossing kwam. Door de wereldkaart aan de muur daarvoor te gebruiken krijgt die kaart aan mijn muur een persoonlijke dimensie. Het is niet zomaar een wereldkaart. Het wordt de kaart van mijn leven. En dat vind ik interessant. Ik zie het al voor me. En ik laat het graag de komende tijd zien. Plek voor plek. Verhaal na verhaal. Tot er een afdruk is van mijn leven. Het lijkt me mooi als ook anderen dan reageren met hun verhaal over die specifieke plek op aarde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *