Over Puur Vive

over onsMijn naam is Vivienne en op deze blog wil ik graag puur schrijven wat mij boeit. Puur Vive dus. Puur wat mij bezig houdt, wat ik mooi vind, wat ik belangrijk vind. En waar ik fit en gelukkig van word. En dat is nog niet eens zo gemakkelijk te bepalen. Wat is belangrijk voor mij? Soms verlies ik dat wel eens uit het oog. Dan ren ik als een kip zonder kop achter de feiten aan. Dat voelt als overleven. Ik ben moeder van twee dochters. Dat is al jaren mijn ‘core business’. Ik ben ook ondernemer en ik studeerde ooit af in de biologie.

Puur groen & gezond

Van de natuur geniet ik met onze labrador Samurai en Arabisch schimmelpaardje Spirit. Ik houd van planten en bloemen en mijn tuin. De hangmat die daar hangt gebruik ik veel te weinig. En eten doe ik liefst zo gezond mogelijk. Op die reep chocolade na, die ik vaak niet kan weerstaan.

Puur geluk

Ik doe aan yoga en meditatie en ik praat graag met engelen. En o ja, ik dans graag met mijn kinderen en ik zing en ik houd ervan om creatief met stoffen bezig te zijn. Met mijn vrienden en vriendinnen kan ik goed praten en lachen en uitgaan. En soms word ik vreselijk verliefd op een foute man. Maar vaak ook ben ik single. Ik geloof dat de wereld er beter van wordt als we bij onszelf beginnen. Beginnen met liefhebben. Dus ik keer mezelf regelmatig binnenstebuiten om dat plekje te vinden waar eigenliefde groeien kan. En ik wil…

Ik wil puur leven. Echt, puur groen, gezond & gelukkig leven. Puur Vive.

Vivienne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *